Lehto ry - Tervetuloa

Lehdon kirjasto

Lehdolla on luonnonuskontoja ja mystiikkaa käsittelevä kirjasto, jonka käyttäminen on sen jäsenille ilmaista, yhdellä poikkeuksella: postikulut lankeavat jäsenen maksettavaksi. Kirjastonhoitaja ei tiedä automaattisesti postikulujen suuruutta sillä kuluihin vaikuttaa lainattavien kirjojen määrä sekä lähetettävän paketin paino ja koko. Ei kannata lähettää rahaa tai postimerkkejä kirjeessä etukäteen asiasta kirjastonhoitajan kanssa keskustelematta. Kirjasto sijaitsee tällä hetkellä fyysisesti Tampereella.

Laina-ajasta voi sopia joustavasti

Kerralla voi lainata enintään 3 kirjaa. Kirjaa voi pitää lainassa enimmillään 4 kuukautta ellei kirjoista ole varausta. Myöhässä olevista kirjoista menee sakkoa
(1 euro / 2 viikkoa + muistutuskorttien postimaksut), mikäli niistä on varaus tai ne ovat 2 viikkoa myöhässä. Myöhässä olevasta kirjasta lähetetään muistutus ja sakkoilmoitus 2 viikon kuluttua. Lainaaja vastaa kirjalle aiheutuneista vahingoista hankkimalla uuden kirjan tai suorittamalla rahallisen korvauksen.

Materiaalin hankinta

Kirjasto ottaa vastaan kirja- ja rahalahjoituksia.Lehdon kirjaston kirjat on hankittu useista eri lähteistä. Kirjaston kirjat on jaoteltu väliotsikoilla kirjalistan tutkimisen helpottamiseksi. Väliotsikoiden alla kirjat ovat joko kirjailijan nimen tai kirjan nimen mukaan. Molemmilla sivuilla on alussa linkit kirjalistan väliotsikoihin.

Kirjaston kirjalistat:

Aihepiireittäin kirjailijan nimen mukaan
Aihepiireittäin teoksen nimen mukaan

Lisätietoja:
Tiedotus@lehto-ry.org 


Lehto ry - Etusivu In English Lehto ry Lehdon ryhmä Facebookissa Etusivu Lehto Uskonnot Tapahtumat Seita-lehti Verkkokauppa Yhteystiedot Lehto ry Facebookissa Liity jäseneksi Mukaan toimintaan Luennoitsija Lehdolta Hyväntekeväisyys